Wie gaat dat betalen?

De realisering van onze projecten zou niet mogelijk zijn zonder de financiële steun van deelnemers, donateurs en sponsors. Ook hieraan merken we dat onze inspanningen breed worden gewaardeerd en dat stimuleert ons weer om door te gaan.
Koorleden betalen voor de deelname een eenmalig bedrag voor het hele project. Zij krijgen hiervoor een half jaar lang een zangavond van 2 uur per week (schoolvakanties uitgezonderd), een koorpartituur en ander oefenmateriaal, plus een mooie uitvoering voor een zaal vol publiek. Interesse als zanger? Neem gerust contact met ons op.

Mocht u onze stichting willen steunen dan kan dat door overmaking van een bedrag op onze Rabo- rekening tnv    
         Stg. Projectkoor Etten-Leur: NL44RABO0145.5724.98.   
Donaties van 50 Euro geven recht op een vrijkaart en een gereserveerde plaats bij het volgende concert.
Daarnaast is er mogelijkheid voor adverteren in ons programmaboekje of op deze website.

Ook heeft onze stichting in 2019 bij de Jumbo-clubkasactie 81 Euro mogen ontvangen.

Wij ontvingen de afgelopen jaren naast particuliere donaties ook een gemeentelijke subsidie in 2012 en 2018; en een bijdrage uit de Rabobank Club Campagne in 2014, 2015, 2016 en 2017, 2019 en 2020.
De Rabobank West-Brabant Noord organiseert elk jaar een Rabobank Clubsupport actie en stelt hiervoor € 125.000,- beschikbaar.
Ben je rekeninghouder bij een Rabobank in Dinteloord, Etten-Leur of Oudenbosch, dan kun je gratis lid worden van de Rabobank West-Brabant Noord. (Zie www.rabo-clubsupport.nl/west-brabant-noord/lidworden hoe dat in zijn werk gaat). Als lid van Rabobank West-Brabant Noord ontvang je elk jaar bericht wanneer je kunt stemmen op je favoriete doel, dat zich hiervoor heeft ingeschreven bij deze clubsupportactie.

Ook wij melden onze Stichting Projectkoor Etten-Leur steeds aan (onder de ‘s’ van stichting) voor deze actie. Iedere op ons uitgebrachte stem is geld waard. Dat leidde al een aantal jaren tot een mooie bijdrage aan de kosten van onze projecten.
Wij proberen dus zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en vragen je als rekeninghouder van de Rabobank West-Brabant Noord daarom om lid te worden van de Rabobank West-Brabant Noord, als je dat nog niet bent en op ons te stemmen in de stemperiode.
Verder willen wij je vragen deze actie onder de aandacht te brengen van je familie, buren of kennissen, zodat ook zij lid worden en op ons stemmen.