Koorleden

Stuk voor stuk zijn onze zangers enthousiaste koorliefhebbers. Sommige van hen zingen al vanaf het eerste project mee. Op een handjevol na komen zij allemaal uit Etten-Leur. Veel van hen hebben de kans gegrepen om een keer met orkest en solisten een passieconcert te zingen of vinden het gewoon prettig om zich niet te binden aan een vereniging, maar wel aan een intensief, serieus project gedurende de wintermaanden. Hun enthousiasme en ook hun hulp bij allerlei hand en spandiensten en bij de sponsoring is steeds een grote stimulans geweest voor de organisatie.


Het projectkoor van 2020 met hun dirigent (foto: Rob Heeren)


Het projectkoor van 2019 met hun dirigent (foto: Wim Elbers)Het projectkoor van 2018 met hun dirigent (foto: Wim Elbers)Het projectkoor van 2017 met hun dirigent (foto: Wim Elbers)


Het projectkoor van 2016 met hun dirigent (foto: Wim Elbers)Het projectkoor van 2015 met hun dirigent (foto: Wim Elbers)Het projectkoor van 2014 met hun dirigent (foto: Rob Heeren)Het projectkoor van 2013 met hun dirigent (foto: Wim Elbers)Het projectkoor van 2012 met hun dirigent (foto: Wim Elbers)Het projectkoor van 2010 met hun dirigent (foto: Maarten Bicknese)Het projectkoor van 2009 met hun dirigent (foto: Maarten Bicknese)Het projectkoor van 2008 met hun dirigent (foto: Maarten Bicknese)