Actueel

In 2020 en 2021 stond dit werk opnieuw in de programmering, maar helaas kunnen we dit door corona niet realiseren. Maar wie weet wat er nog uit onze koker komt.


Mocht u interesse hebben om bij een volgend project mee te zingen, bel dan met 076-5034232 of neem contact op via de email projectkoorettenleur@gmail.com, zodat we u in ons bestand kunnen opnemen.

Wij bieden u bij elk project fijne serieuze repetities en een mooi concert voor een volle zaal. De sfeer is bij ons, zo krijgen we vaak te horen, heel prima en fijn. Dat komt ongetwijfeld mede doordat we ernaar streven om de kwaliteit van het eindproduct hoog te houden. Dat geldt dus ook voor elke repetitie. Voor nieuwe deelnemers geldt dan ook een kort intakegesprekje met mogelijk een stemtest. Dit om teleurstelling wederzijds te voorkómen. Ook bij twijfel over uw stem kunt u vrijblijvend advies krijgen van onze dirigent.

Passieconcert 2019

We mogen terugkijken op een geslaagd passieconcert. Van dit concert is een mooie dubbelCD te bestellen voor €7,50 (inclusief verzenden €10).

Geef een bestelling door aan emailadres: projectkoorettenleur@gmail.com

Aantrekkelijk aanbod voor koren die passiemuziek willen uitvoeren:

Wij hebben in de aanbieding de volledige bladmuziek van een aantal werken, weliswaar gebruikt, maar nog zeer bruikbaar. Strijkerspartijen zijn professioneel betekend wat een groot voordeel kan zijn!!! Zie de lijst hieronder en neem gerust contact op. Over de prijs valt te onderhandelen.


Na een zomer oefenen hebben we een mooie afsluiting mogen maken van ons Zomerproject 2018 met fijne recensie in BNDeStem!